4 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε μια επαγγελματική υπηρεσία σύνταξης βιογραφικού

Με απλά λόγια, το βιογραφικό σας είναι το πιο σημαντικό έγγραφο στην καριέρα σας. Είναι προσωπική διαφήμιση των επιχειρήσεων σας που περιγράφει τι μπορείτε να κάνετε για μια εταιρεία και να τους αναγκάσετε να θέλουν να σας μιλήσουν. Εδώ θα βρείτε τέσσερις λόγους για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επαγγελματική υπηρεσία σύνταξης βιογραφικού  για αυτό το τόσο σημαντικό έγγραφο:

1 . Δεν είστε σίγουροι ποια στρατηγική είναι πιο αποτελεσματική στις μέρες μας.

Οι κανόνες για το γράψιμο βιογραφικών έχουν αλλάξει δραματικά σε αυτή την ψηφιακή εποχή και ότι λειτουργούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει σήμερα. Γνωρίζετε ότι οι εργοδότες δαπανούν κατά μέσο όρο 6,7 δευτερόλεπτα στη σάρωση ενός βιογραφικού; Ξέρετε πώς να κάνετε το δικό σας να ξεχωρίσει; Αν δεν μπορείτε με βεβαιότητα να απαντήσετε «ναι», τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη δυνατότητα χρήσης μιας επαγγελματικής υπηρεσίας συγγραφής βιογραφικού.

2 . Οι εταιρείες χρησιμοποιούν τώρα Αυτόματα Συστήματα Ανίχνευσης Υποψηφίων.

Τα Αυτόματα Συστήματα Ανίχνευσης Υποψηφίων χρησιμοποιούν ένα ειδικό λογισμικό που περισσότερο από το 60% των επιχειρήσεων χρησιμοποιούν τώρα για να διαβάζουν και να κατατάσσουν τα βιογραφικά σύμφωνα με λέξεις-κλειδιά. Σύμφωνα με το Forbes, περισσότερο από το 75 % των υποψηφίων δεν ξεχωρίζουν, γιατί δεν ξέρουν τους κανόνες ώστε να δημιουργήσουν ένα βιογραφικό που θα αναγνωρίζεται από τα συστήματα αυτά. Γνωρίζετε τους κανόνες; Αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη δυνατότητα χρήσης μιας επαγγελματικής υπηρεσίας συγγραφής βιογραφικού.

3 . Είναι δύσκολο να γράψετε για τον εαυτό σας.

Το καλύτερο βιογραφικό θα πρέπει να έχει ένα θέμα και μια πρόταση που να δίνει αξία, απαντώντας στο μεγάλο ερώτημα: “Γιατί θα πρέπει να προσλάβω εσένα σε σχέση με τους άλλους 400 ανθρώπους που έχουν κάνει επίσης την αίτηση τους για τη θέση αυτή;

Είναι γενικά δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να κοσκινίσουν μέσα από όλες τις εμπειρίες τους, τα διαπιστευτήριά τους και να δημιουργήσουν μια περίληψη που εκφράζει επιγραμματικά τη διαφορά τους και αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Έχουν την τάση να βάζουν μέσα στο βιογραφικό τους τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων και δηλώσεων που είτε δεν έχουν σχέση με τη θέση είτε είναι πράγματα που ο καθένας μπορεί να πει, και δεν κάνουν τίποτα για να διακριθούν από τους υπολοίπους.

Το μόνο μέρος του βιογραφικού σημειώματος που ο καθένας θα διαβάσει είναι το σημείο έναρξης, οπότε αν δεν ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα θέμα που είναι εμφανώς δικό σας, θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση μιας επαγγελματικής υπηρεσίας δημιουργίας βιογραφικού.

4 . Η Μορφή του βιογραφικού είναι σημαντική.

Υπάρχουν τρία είδη βιογραφικού σημειώματος,  χρονολογικό, λειτουργικό, και το υβριδικό. Υπάρχουν, επίσης, συγκεκριμένα βιογραφικά ανά βιομηχανικό κλάδο και βιογραφικά δεξιοτήτων που χρησιμοποιούνται από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για σας; Επιπλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μορφή του Χάρβαρντ, η οποία δείχνει τους ρόλους και τις αρμοδιότητες, καθώς και τα επιτεύγματά σας σε μορφή bulletpoints. Πόσο έμπειροι είστε με όλα αυτά; Εάν δεν είστε, τότε θα πρέπει να εξετάσετε τη χρήση μιας επαγγελματικής υπηρεσίας δημιουργίας βιογραφικού.

Ένα υψηλής ποιότητας επαγγελματικό βιογραφικό κοστίζει γενικά από $275 έως $450 και θα μειώσει συνήθως το χρόνο αναζήτησης σας στο μισό. Αυτό σημαίνει ότι θα αποπληρώσει την αξία του στον πρώτο σας μισθό απαλλάσσοντας σας από την ένταση και το άγχος της αναζήτησης εργασίας.

– Μήπως ήρθε η ώρα να εξετάσετε τη χρήση μιας επαγγελματικής υπηρεσίας δημιουργίας βιογραφικών; Μπείτε στο Topcvmakers.com και δημιουργήστε ένα επαγγελματικό βιογραφικό, τώρα! 

Comments

comments

Katerina Zarogiannopoulou

Leave a Reply

Your email address will not be published.